Post by kermethumbpeefor on Feb 18, 2022 21:00:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیاز بیشتری تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
بازی چیزی جز تبلیغ نیست. قیمت بیش از حد در فروشگاه بازی و گزینه ای برای حذف تبلیغات وجود ندارد. 💯% گرفتن پول خالص بدون هیچ چیز در ازای آن. بنابراین کاملا واضح است که من توصیه نمی کنم.
از آنجایی که Sonic Dash را بسیار دوست داشتم، انتظارات زیادی از Sonic Boom داشتم. من سه ستاره میدهم زیرا احساس میکنم بازی باید شخصیتها و مناطق جدید بیشتری اضافه کند، در غیر این صورت یکنواختی تنظیمات واقعی وقتی هر شش شخصیت را به دست آوردید (که به هر حال خیلی گران هستند!) خستهکننده میشود.
من دارم SONIC DASH 2 SONIC BOOM را دانلود می کنم اما هنوز فکر می کنم بهتر از Sonic dash است و معتقدم که گرافیک دیوانه کننده دارد! میتوانست Shadow و بند انگشتی باحالتر و صدای سریعتری داشته باشد. Shadow، Knuckles و Sonic شخصیت های مورد علاقه من در Sonic dash هستند. این یکی از بهترین بازی ها در کل جهان است. و لطفاً بازی را به روز کنید زیرا بازی Sonic dash بسیار جالب تر است. به نظر من بازی مناسبی است
من بازی را دوست دارم به روز رسانی 11/26/19: بسیار خوب، من مشکلاتی با بازی دارم. اول اینکه به دلیل یخ زدن نمیتونم ot بازی کنم. از دیروز شروع شد و امروز ادامه دارد. من نمی دانم چه خبر است. نمیدونم چرا مدام یخ میزنه من می توانم بازی های دیگرم را خوب انجام دهم، اما این بازی را نمی توانم. لطفا این را اصلاح کنید.
5 بازی برتر iPad رایگان: Sonic Dash 2 Sonic Boom
من این بازی را زمانی که با پسر عمویم بازی می کردم دیدم اما متاسفانه مجبور شدم آن را حذف کنم
تکمیل رویداد برای دریافت Vector بسیار باگ و خسته کننده است! من را از 1036 به 942 برمی گرداند. از بازگشت به اعداد تصادفی مدام اتفاق می افتد. لطفا هر چه زودتر این مشکل را برطرف کنید!
دلیل اینکه من به آن سه ستاره دادم، کمبود شخصیت در بازی است. در کل فقط 5 کاراکتر وجود دارد (که قابل پخش هستند) دلیل دیگری که چرا e سه را دادم این است که حلقه ها کاملاً بی استفاده هستند. منظورم این است که شما هنوز هم میتوانید شخصیتهای خود را ارتقا دهید، اما نمیتوانید پاورآپهایی را که دریافت میکنید ارتقا دهید. در عوض، برای ارتقای پاورآپهای خود باید به اسپرایتها تکیه کنید. اما این یک بازی دونده بی پایان است. حداقل آنها رویدادهایی دارند که شما می توانید انجام دهید. اما همین.
👣👣👣👣👣👣👣
اوه خوبه دلیل اینکه من به آن 3 ستاره می دهم به دلیل کمبود کاراکتر است همچنین من طرفدار سونیک نیستم بنابراین اگر کاراکترهای بیشتری اضافه شود 4 ستاره می دهد.
برای بازی به شخصیتهای بیشتری نیاز دارد، زیرا مانند متال سونیک شاید بلیز در کل بازی بسیار خوبی باشد
خیلی بده گول عکس رانخورید☹☹☹☹☹☹☹
sonic dash 2: sonic boom - آندرویدیفا
خیلی عالیه
دانلود بازی سونیک جدید 5.0 Sonic Dash هک شده با پول بی نهایت ...
Sonic Dash 2: Sonic Boom આર્કેડ dyg
این یک بازی دویدن شگفتانگیز است. من واقعاً از آن لذت میبرم، اما میگوید «شخصیتهای بیشتری به زودی میآیند» بنابراین میخواهم جوجه تیغی نقرهای را به آن اضافه کنند. لطفا نقره جوجه تیغی را در سونیک بوم pleasss اضافه کنید 😢😢😢😢😢😢. من حتی 5 شروع کردم. به امید اینکه آنها نقره جوجه تیغی را اضافه کنند.
یک چیز می گوید از ابر یا از دستگاه استفاده می کنید و وحشتناک است که این بازی مثل قبل نیست و اطلاعات شخصی شما را می خواهد! من بسیار ناامید هستم زیرا 180 STAR RINGS من را دزدید و AMY فقط یک پیش تنظیم 2/5 بود این بازی دیگر خوب نیست
همیشه مزخرف در حال اجرا است. بدون سطح مانند اکثر بازی های تلفن های هوشمند. مطلقا خرید نخواهد کرد.
صدای بد صدا و نیروها بهتر است
🤞👏
من واقعاً عاشق این بازی هستم که هنگام حوصله بازی سرگرم کننده است
وای، این بازی باید در لیست 10 برتر باشد. این بازی را دوست دارم، اما تبلیغات بیشتر از گیم پلی ها وجود دارد، اما این عشق دیوانه کننده است ♥ این بازی.
بازی بهال
فکر میکنم بازی بسیار خوبی است، اما کمی از بازیهای مشابهی مثل despicable me minion rush یا بازیهای دیگری مانند آن همه معنای مشابهی دارند خسته شدهام. جدا از اون کدنویسی عالی تو بازی .
هههه من بازی رو دوست دارم ولی الان... خرابه. 🤔🤔 تعجب میکنم چرا؟؟ من همین الان حذف نصب کردم و دوباره نصب می کنم
این یک بازی واقعا خوب است! با این حال، یک اشکالی وجود دارد که من متوجه شدم که در آن اگر با سرعت بالا به مانعی برخورد کنید (نه تند تند) با پایان یافتن دویدن، از آن شی عبور خواهید کرد.
سنیکوشدو
Sonic Dash - Wikipedia
سونیک بوم بد است اما سونیک داش خوب است این بازی اساسا سونیک داش شما با گرافیک کارتونی است
بنابراین این یک بازی دیگر برای گرفتن پول از بازیکنان است، شما حتی نمی توانید شخصیت های خود را بدون خرید ارتقا دهید. و همچنین هزینه ارتقا در حال حاضر تقریباً 4 برابر نسبت به نرخ های سال 2017 است، اگر به دنبال یک بازی منصفانه بدون خرید هستید قطعاً این برای شما مناسب نیست.
Sonic Boom یکی از دنباله های جذاب سری بازی های نوستالژیک سونیک است که برای هر سنی خاطره انگیز است. سونیک با فراهم اوردن
من نمیتوانم پیشرفتم را ذخیره کنم زیرا میگوید باید وارد Google+ شوم که خاموش است. لطفا اصلاح کنید.
Sonic Boom برای سیستم عامل اندروید ساعاتی پیش بر روی گوگل پلی منتشر کرد هم اکنون می توانید
سلام این باری خیلی خوبه دانلودش کنید
iOS میباشد که توسط کمپانی نام آشنا و معروف SEGA معرفی شده و در…
Sonic Dash 2: Sonic Boom Žaid. automat. xvi
Skins for Minecraft PE Rīki blsm
سلام این بازی رو حتماً نصب کنید با تشکّر خدانگه دار ۰🥰😍🤩💋💌💘💝💖💗💓💞💕💟❣💔❤🧡💛💚💙💘💝💖💗💓💞
خوب بود🤔
بازی خودش خوبه اما به طرز باورنکردنی باگ تبدیل شده است. بازی پریشان است و اغلب قادر به اتصال به سرورها نیست.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Аркадни hpwn