Post by kermethumbpeefor on Feb 18, 2022 20:38:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox nişanı aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Mən onu 2 ildən sonra quraşdırdım və tapdığım şey vay, oyun sadəcə botlarla doludur və başqa heç nə yoxdur..... çox darıxdırıcı
Blocky Cars kereta kebal & pvp Aksi xgo
Bu yaxşı oyundur, səviyyəli sistem bir az zəifdir, lakin bunun xaricində yükləmək tövsiyə olunur 😀
Mən bu oyuna təxminən 20 dollar xərclədim və onu yenidən alanda buludun uğursuz olduğunu anlayana qədər əyləncəli idim.
gözəl
"Bağlantı itdi" ilə bağlı başqa problemim var, lakin məndə 4G wifi var və başa düşmürəm ki, zəhmət olmasa düzəldin və mən sizə 5 ulduz verəcəyəm və bu oyunu dostlarımla paylaşacağam.
Bu oyun çox gözəldir, ona görə də bu oyuna 5 Ulduz verəcəyəm, çünki bu, çox gözəldir, lakin bəzən bu oyun çox çətindir, sadəcə bəzən əvəzinə, lakin bunu 5 Ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Düşünürəm ki, bu oyun əladır və bütün rejimlər həqiqətən gözəldir
Bunu sevmedim desem yalan olar
Bu, çox pisdir, yaxşı oyundur, lakin başlaması çox vaxt aparır. Mən oyunu yenicə sildim, xahiş edirəm bu oyuna pul və ya məlumat sərf etməyin
Blocky Cars tankspellen online Action mjt
Əla! Telefonum əlavə data ilə proqramlar quraşdıra bilmədiyi üçün bu oyunu sevirəm. Təklif budur ki, siz F.A.S.T-ni idarə etmək üçün təkər düzəldə bilərsiniz, mən nəhəng səs fanatıyam və fırlanan turbinlərdən istifadə edərək super sürətlə gedirəm. EDIT: Yarış rejiminə nə oldu?
Mən bu oyunu çox sevirdim, amma yeniliklərə görə bunları 1 ulduzla qiymətləndirdim, çünki siz sadəcə 3 minə başa gələn silah almısınız və yeniləmədən sonra silah 1,5 kiloqram oldu. Bu ağrıları hiss edən tək oyunçu olmadığımı bildiyimi oyunçular bilmədən oyunu avtomatik yeniləyin
Oyunçuların beş ipucu var: tanklar, süpürgəçilər, mexaniklər, təyyarələr və snayperlər döyüş meydanında uğurlar Mən səni göydən snayper edəcəyəm və orada, iki cüt mexaniki ayaq alsan, bəzən dayana bilməyəcəksən. pls bunu düzəldin, vaxtınıza və yaxşı oyununuza görə təşəkkür edirəm
Düzeltilmiş araba almaq daha yaxşı olar,snigle player modul gelsin ozaman 5yildiz.
Oyunu bəyənirəm, amma yeni yeniləmədən bəri, artıq oyunlardan enerji əldə edə bilərsiniz. Bu, bir növ çətindir, çünki həqiqətən çətin olan işləri görməlisən Bəli, ona görə də yalnız sizdən etməli olduğunuz şeyi dəyişməyinizi istəyirəm. Daha asan pls
Çoxlu hakerlər, hit qutular, çoxlu gecikmələr və daimi kəsilmələr, irq və ölüm oyunu öldü,
Gözəl oyun, amma qəhrəman modunda Avtomatik çəkilişdə bir şey səhvdir və avtomobil rejimində bu səhvi təmir edən maşınla düzəldə bilərsinizmi, mən də maşından çıxıb maşınıma minəndə sağlamlığın altında mavi zolağı görmürəm bar. Və nəhayət, açarlarla sinədən əşyalar çıxardığınız yerləri daha yaxşı edə bilərsiniz.
Bu oyun çox əyləncəlidir 👏👏 amma nə qədər yeniləsəniz də içərinizdə hakerlər olmadan daha əyləncəli olardı. Hack 2-ci gündə gəlir. O kill glith var ki, 1kill----35 (redaktə edilib:hələ çox) hacker və müəyyən səviyyədən sonra oyun ölü olur, biri qəhrəman rejimini oynayır)
Mən sizin oyuna sərf etdiyiniz səyləri çox bəyənirəm, lakin mənim yalnız bir təklifim var, düşünürəm ki, yəqin ki, yeni bir avtomobil əlavə etməlisiniz, amma bunu edə bilmirsinizsə, yaxşıdır.
Bu yaxşıdır, amma döyüşü oynayanda problem, əlaqənin kəsilməsi və ya WiFi-də problem olmadığını deyənə qədər yaxşı gedirdi.
Açarlar problemi həll edildi. Amma “əlaqəni itirdiyim üçün” həmişə döyüşdən ayrılıram. Oyun yaxşı əlaqədən çox asılıdır. Ya bu düzələcək, ya da mən bunu bir daha oynamayacağam.
Tərtibatçıların əslində söyüş filtrinə ehtiyacı var və moderatorlar söhbətə nəzarət edirlər. Əks halda bu oyunu 4 ulduzla qiymətləndirərdim.
👍Yaxsi
Mən oyunu çox sevirəm, lakin avtobalans sistemi SUCKS. Mən yenicə xal tutma döyüşündə başa çatdım, burada avtobalans uduzmazdan dərhal əvvəl məni mavi komandaya çevirdi. Mən bunu qəbuledilməz hesab edirəm və hesab edirəm ki, avtobalans raundun ortasında deyil, əvvəlində baş verməlidir. Ümid edirəm ki, bu dəyişikliklər tezliklə gələcək, çünki məyusluq üzündən oyunu tərk edə bilərəm. Bu problemə görə mən dostlarımdan çox daha yavaş səviyyəyə qalxıram və bu, ƏYLƏNMƏDİR. Həmçinin, avtomobilinizin yenidən doğulması çox uzun çəkir. Bu hissə mütləq xırdadır. Bu, həqiqətən, yalnız bu oyunun udmaq aspektinə diqqət yetirir. İyirmi saniyə? Ciddi? Mən gedib Pixel Gun 3D oynaya və beşdə yenidən doğula bildiyim zaman niyə narahat oluram? Zəhmət olmasa, mənim rəyimi və digər insanların rəylərini nəzərə alın və oyununuzu təkmilləşdirin!
Demək istəyirəm ki, qrafika yaxşıdır və idarəetmədir, amma bir səhv var ki, hər dəfə maşın döyüşünə qatılanda oyun həmişə qəzaya uğrayır, xahiş edirəm onu düzəldin
Blocky Cars tank games, online Akcijske igre ojz
Zəngə gedərkən hər şeyi tapa biləcəyini sevirəm!
Rəylər ictimai və hesab və cihazlar haqqında məlumat verir. Ətraflı məlumat
Məncə bu bir oyundur amma 2020-ci ildə paraşütlə tullanmağı düşünürəm amma 2022-dir :-(
Bu oyunu oynadığım ilk gün mən bir qədər xoşbəxt idim, amma bunu bir ay ərzində oynayanda darıxıram və döyüşdə olanda oyunumda süni intellekt var idi, xahiş edirəm bunu etməyin, bu iyrəncdir, düzəliş etsəniz, dərəcəsimi yeniləyəcəm oyun
Blocky Cars танки онлайн пвп Екшн mzjz
oyun əladır. lakin mən yalnız 2 ulduz qoydum, çünki onlar bloklanmağı böyük bir duşa çevirdilər. Hər şey oyunu yenilədikdə başladı, dostumla pirat rolunu oynayırdım. Amma sonra mən təsadüfən T-ni gəmiyə itələdim. Artıq 6 həftədir ki, bloklanmışam. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Bunu yazandan 34 həftə sonra qayıtdım və hələ də söhbətdən bloklanmışam.
Superdi
Mən oyunu sevirəm, lakin böyük yeniləmələr onu daha da pisləşdirir, o qədər də pis deyil
Hero Wars – Stratégie RPG Jeux de rôles vme
O qədər yavaşdır ki, düzünü desəm, bir saat çəkir
Mən bu oyunu 3 ulduzla qiymətləndirəcəyəm, çünki onu artıq oynamışam. İndi onu yükləməyə çalışanda sistem xəta olduğunu deyir. Səhv səbəbindən iki ulduzu çıxardım. Zəhmət olmasa mənə nə baş verdiyini deyin. Bu problemin həllini tapanda bu 5 ulduzu qiymətləndirəcəyəm.
Pulsuz fərdiləşdirmə və yaxşı
oynayın, bu oyun uşaqlıqdan xoşbəxtdir əzbərləyin, sadəcə baş verməsini gözləyirəm, amma mən bunu oynadığım vaxtda bir neçə kiçik səhvlər və bir neçə xırda hack var, bir səhv tank silahıdır, ilan həmişə yuxarıya doğru hədəflənir, hack hissə ondan ibarətdir ki, bəzi oyunçular istifadə etdikləri avtomobil demək olar ki, xarab olduqdan sonra maşından tullanır və yenilməz olurlar və minigun kimi çoxsaylı raketlər atırlar, bundan başqa, bu yaxşı oyundur.
Bu oyun əyləncəlidir və istifadə etmədiyiniz əşyanızı satsanız, 15-ə pulsuz enerji vahidləriniz olacaq.
Bu oyun çox əyləncəlidir, yeganə problem odur ki, bəzi insanlar qəhrəman maşından düşərkən yenilməz olmaq üçün sındırırlar və oyun bəzən döyüşün sonunda məni qovur və mən heç bir sikkə və ya təcrübə qazanmıram. . Oyunu hər kəs üçün daha əyləncəli etmək üçün bu problemlərin aradan qaldırılmasını istərdim.
Minecraftda oxşayir mende yenibolum çəkdim kanalim Minecraft gamer 10 du adim Mehemmeddi
Mən 2 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki siz silahı aşağı salmamısınız və 5 həftə ərzində maksimum 8 silah əlavə etdiniz.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bəzən əyləncəlidir, amma sonra zəhlətökən olur, sanki birini öldürmək istəyəndə onlar sadəcə uçub gedirlər. Həm də pul qazanmağın daha çox yolu olmalıdır.
Möhtəşəmdir, lakin matçlarda qalib gəlməklə enerjini daha sürətli qazanmağın bir yolu olmalıdır. Enerji əldə etmək çox çətindir.
Bu oyun ya ölüb (belə ola bilər) və ya tərtibatçılar sonuncu dəfə yoxladığımdan bəri onlayn uyğunlaşma sistemini birtəhər pozublar, bu da çoxdan deyil, məndə olan matçların əksəriyyəti botlarla dolu idi. Bilmirəm, siz bunu necə bacardınız? Onu bir şəkildə düzəldə bilənə qədər silindi. Nəhayət, mənim tərəqqimin çoxdan getməsi faktı bu oyunun mənim üçün ümumi dəhşətli görünüşünə kömək etmir. Mən bunu 1/5 ulduzla qiymətləndirirəm.
gözəl oyun, yaxşı iş davam! indi problem ADS, oyunun əvvəlində və oyunun nəticələrində zibil qutusu snayper tüfənginin dəqiqliyi 2018-ci ildə bu silah növünü heç vaxt əldən vermirdim indi oof hakerlərə bənzəyir (ÇOX OYUNCU XƏRRİNƏ QADAN EDİN) Oyunçular görürdüm rəylərdən şikayət edin zəhmət olmasa em və mənim üçün düzəldin Lag, bu mənim fikrimcə reklamlarla əlaqələndirilir, çünki mən hər dəfə birinə baxanda məlumat xərcləri sərf edir və BİR GÜNDƏ 20 - 30 REKLAM KƏMİ EDİRƏM bəli 10-15 oyun Zəhmət olmasa düzəldin
bu yadımda qalan bloklu avtomobillər deyil, 2014-cü ildə bu versiya bərbad idi, daş və taxta və şüşə olanda xoşuma gəldi və uçan maşınlar yeni çıxdı və. bu sadəcə axmaqdır və mən onu yenidən yükləmək belə istəmirəm. smh smh
İstədiyiniz hər şeyi etmək üçün əla oyun. Təxəyyülünüzü hər hansı bir şey və çoxlu silahlar, avtomobilin kuzov hissələri, blokları və s. üçün istifadə etmək. Amma mənə elə gəlir ki, oyuna daha çox rejim əlavə etməlisiniz ki, bazanı çoxlu canavarlardan müdafiə edən oyun rejimi kimi bir çox başqa seçim var. sahədən kimi və digər dostlarla oynaya və əylənə və ya başqa bir şey edə bilərsiniz. Super əyləncəli oyun və mən onu sevirəm, amma daha çox rejim əlavə edin və təşəkkür edirəm.
Əyləncəlidir, lakin yükləmə ekranı 11-də ilişib qalır, nifrət edirəm! İnterneti daha güclü etmək üçün əlimdən gələni etsəm də, bu heç bir şey etmir, mən bu oyuna çox nifrət edirəm
əyləncə və hər şey, və yaxşı qrafika, lakin bu, mobil flipless chromebook (OS) ilə tamamilə oynanılmazdır!! Əgər onu daha yaxşı etmək üçün W A S D və ya ox hərəkəti və ya cihaz detektoru əlavə etsəniz və ya quraşdırmadan əvvəl oynaya bilsəniz, bu, xilasedici olardı, bu mənim oynamaq istədiyim bir oyundur!
😍😍😍😴😴👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌😚😚😚😚